Yaşam

Üvey Anne 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üvey anne yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Üvey Anne 8. yeni fragman yayınlandı mı?

Hazal Filiz Küçükköse ve Kutsi’nin Üvey Annesi’nin yeni dizisi bugün yeni bölümüyle ekrana gelecek. Üvey Anne 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üvey anne yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? 8. bölüm fragmanını izle!

Üvey Anne 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Stepmother’in bugün yayınlanan 7. bölümünün ardından şimdi de 8. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Fragman çıktığında detayları sizlerle paylaşacağız.

Üvey anne SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Lansman gecesinde Serap ve Faruk’un öpüştüğü görüntünün yayınlanmasının ardından Faruk soluğu Serap’ta alıyor. Ancak şirketin yandığı haberi gelince oradan ayrılmak zorunda kaldı. Faruk, Serap’tan hesap sorarken Nisan ve Cem oradadır. Kimse bilmese de Cem’in az önce sevdiği kadının, çok sevdiği ve saygı duyduğu, onu yetiştirip meslek sahibi yapan Faruk’a bu kadar yakın olduğunu öğrenmesi Cem’in ruhunda derin yaralar açmıştır. Ama daha da kötüsü Cem’in onları saklamak zorunda kalmasıdır. Faruk o gece Serap’la hesaplaşamasa da Cem hesaplaşmanın bir yolunu bulacaktır.

Öte yandan başta Nisan olmak üzere evdeki herkes babasından bir açıklama beklemektedir. Ve açıklama bekleyenler sadece onlar değil. Olayın yayınlanmasıyla birlikte Gencer ailesi medyada gündem konusu oldu. Kapıdan çıkmayan basın mensuplarını uzaklaştıran kişi, adı kadar kudretli Faruk’un yakın arkadaşı Kudret olacaktır. Uzun süredir yurt dışında yaşayan Kudret, şirketi ateşe verenlerin yakalanmasında arkadaşına yardım etmekle kalmayacak, aynı zamanda ortadan kaybolan Serap’ın da peşine düşecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu