Teknoloji

Xiaomi, Redmi Note 13 Serisini Türkiye’de Tanıttı

Xiaomi, Türkiye’de gerçekleştirdiği lansman etkinliğinde, “her karesi ikoniktir” sloganıyla seriyi daha da ileriye taşıyan Redmi Note 13 Serisini ve merakla beklenen ekosistem ürünlerini tanıttı.

Küresel teknoloji devi Xiaomi, Türkiye’de düzenlediği lansman etkinliğinde uzun zamandır beklenen Redmi Note 13 Serisini tanıttı. Kamera sistemi, tasarımı, ekranı ve işlemcisindeki önemli iyileştirmeler sayesinde Redmi Note 13 Serisi, orta sınıf ve amiral gemisi seviyesindeki akıllı telefonlar arasındaki boşluğu kapatmaya devam ediyor. Ayrıca inanılmaz dayanıklılık, kusursuz bir deneyim ve etkileyici görüntüleme özelliklerinin tamamını uygun fiyatlarla sunuyor.

 

Redmi Note 13 Serisinin yenilenen kamera sistemiyle çekilen her kare ikonik hale geliyor.

Fotoğrafçılık alanındaki farklı ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanan Redmi Note 13 Serisi, çok yönlü ve geliştirilmiş kamera sistemiyle öne çıkıyor. Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G ve Redmi Note 13 Pro modellerinin tamamı, benzeri görülmemiş düzeyde ayrıntıyla fotoğraf çekiyor ve kullanıcılara amiral gemisi düzeyinde bir fotoğrafçılık deneyimi sunuyor. Bunun için optik görüntü sabitleme (OIS) özelliğine sahip ultra yüksek çözünürlüklü 200 megapiksel kamera içerir. Ayrıca 2x/4x kayıpsız yakınlaştırma, uzaktan ayrıntılı yakın çekimler sağlayarak kalabalıktaki bireylere odaklanmanıza veya aksiyona yakınlaştırma yapmanıza olanak tanır.

Gelişmiş kamera sistemleri, büyük bir 1/1,4″ sensör ve gelişmiş sahne işlemeyle desteklenerek karmaşık ve düşük ışık koşullarında bile üstün görüntü kalitesi sağlar. Sensör, inanılmaz geniş f/1,65 diyafram açıklığı ve Tetra2 piksel (gelişmiş piksel) kombinasyonu birleştirme teknolojisi) Atomik Katman Biriktirme (ALD) özelliğine sahip 7P lens, aydınlatma koşullarında bile net ve parlak görüntüler sunarken parlamayı ve gölgelenmeyi azaltır.

Öte yandan, Redmi Note 13’ün temel modeli, inanılmaz manzaraları daha ayrıntılı olarak sunmak için 3x kayıpsız yakınlaştırmalı 108 MP ana kameraya sahiptir ve kullanıcıların fotoğraflarını özelleştirmeleri için kapsamlı film kamerası filtreleriyle birlikte gelir.

200 MP veya 108 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş kamera ve 2 MP makro kamera ile 16 MP selfie kamerasından oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olan bu cihazların tamamı, Xiaomi Imaging Engine tarafından destekleniyor. Genel olarak, tüm cihazlar yeni nesil fotoğrafçılık ve güçlü manzara özellikleri sunarak Redmi Note 13 Serisini her durumda ikonik manzaraları yakalamak için eksiksiz bir seçim haline getiriyor.

 

Üstün netlik, AMOLED ekran ve 120Hz’e kadar yenileme hızı

Redmi Note 13 Serisi, birinci sınıf kullanıcı memnuniyeti için ultra ince çerçevelerle modaya uygun, şık bir tasarıma sahiptir. Ayrıca gelişmiş kullanıcı deneyimi ve sürükleyici görüntüleme için yüksek kaliteli bir ekran sunar.

Redmi Note 13 Pro+ 5G ve Redmi Note 13 Pro 5G, 1,5K AMOLED ekran ve 1800 nit maksimum parlaklıkla kristal netliğinde görüntüler sunuyor. Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 muhteşem derecede net bir FHD+ AMOLED ekrana sahiptir.

Redmi Note 13 Serisi, tüm cihazlarda 120Hz yenileme hızı sayesinde gecikme olmadan akıcı kaydırma sağlıyor ve tüm görüntüleme deneyimleri daha akıcı, daha net ve daha keyifli hale geliyor.

Uzun süreli izleme sırasında daha fazla konfor ve koruma için Redmi Note 13 Serisi, TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık, Titreşimsiz Ekran ve Sirkadiyen Dostu sertifikalarına sahiptir. Okuma modu gibi çeşitli göz koruma özelliklerini içerir ve diğer iyileştirmelerin yanı sıra seriye ilk kez eklenen kullanışlı bir ekran içi parmak izi sensörü1 de bulunmaktadır.

 

İçinizi rahatlatacak olağanüstü dayanıklılık

Mühendislik ve tasarımdaki iyileştirmelerle Redmi Note 13 Serisi, zorlu koşullarda daha fazla dayanıklılık ve dayanıklılık sunuyor. Serinin bir diğer ilki olan Corning® Gorilla® Glass Victus® özelliğine sahip ekranlar, Redmi Note 13 Pro+ 5G ve Redmi Note 13 Pro 5G’de kazara düşme ve çizilmelere karşı koruma sağlıyor. Cihazların ekranları, yağmurda bile doğru ve hassas dokunmatik girişler sağlamak üzere seri genelinde optimize edilmiştir.

IP68 toza ve suya dayanıklılık sertifikasıyla modern bir yapıya sahip olan Redmi Note 13 Pro+ 5G, serinin yıldız modeli olarak konumunu sağlamlaştırırken, diğer tüm modeller IP54 toz ve su sıçramasına dayanıklılık3 sunacak şekilde yükseltildi.

 

Daha fazla performans için üst düzey işlemcilerle donatılmıştır

Yüksek performanslı Redmi Note 13 Serisi, kullanıcıların gün boyu cihazlarının keyfini çıkarmasını sağlayan uzun ömürlü pillerin yanı sıra mevcut en güçlü işlemcilerden bazılarına sahiptir. Daha fazla rahatlık sağlamak için tüm cihazların kutusunda bir şarj cihazı4 bulunur.

Mükemmel performans için Redmi Note akıllı telefonlarda ilk kez 4 nm üretim süreci kullanıldı. Serinin lideri olan Redmi Note 13 Pro+ 5G, her zorlu günün üstesinden gelmek için devasa bir 5.000 mAh pil5 olan MediaTek Dimensity 7200-Ultra yonga setini barındırıyor. Son teknoloji ürünü 120 W HyperCharge ile Redmi Note yalnızca 19 dakikada %100 şarja ulaşır6.

5.100 mAh5 ile serinin en büyük kapasitesine sahip pille donatılan Redmi Note 13 Pro 5G, Snapdragon® 7s Gen 2 Taşınabilir Platformu içerirken Redmi Note 13 Pro, 5.000 mAh pil5 ve MediaTek Helio G99-Ultra yonga setini içeriyor. Her iki cihaz da 67W turbo şarj özelliğine sahip ve 45 dakikada %100 şarja ulaşıyor. Temel model olan Redmi Note 13, uzun ömürlü 5.000mAh bataryası5 ve güçlü yonga setleriyle de etkileyici bir performans sunuyor.

Redmi Note 13 Serisi, dünya çapındaki akıllı telefon kullanıcılarının amiral gemisi özelliklerinden uygun fiyatlarla yararlanabilmesini sağlamak için ünlü Redmi Note serisini daha da ileri taşıyor.

Aynı lansman etkinliğinde Xiaomi, giyilebilir ürün yelpazesine üç yeni heyecan verici eklemeyi de tanıttı: Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro ve Redmi Buds 5.

 

Çok yönlü Redmi Watch 4 ile görülecek ve sevilecek daha çok şey var

Yeni Redmi Watch 4, daha tatmin edici bir akıllı saat deneyimi için kare şeklinde ultra geniş 1,97 inç AMOLED ekrana sahip. Bu son sürüm aynı zamanda en büyük kare form faktörüne sahip Redmi akıllı saati olarak da öne çıkıyor ve bir bakışta daha kapsamlı bir izleme deneyimi sunuyor. Redmi Watch 4’ün şık tasarımı, alüminyum alaşımlı orta çerçeveyle tamamlanıyor ve kullanımı kolay paslanmaz çelik OTS döner kurma koluna sahip ilk Redmi akıllı saat olarak öne çıkıyor. Daha fazla rahatlık için Redmi Watch 4, kayış değişimi için tamamen yeni bir hızlı çıkarma sistemiyle birlikte geliyor.

Redmi Watch 4, kalp atış hızı7 ve kandaki oksijen takibinde8 daha yüksek doğruluk için yumuşatılmış 4 kanallı bir PPG sensörü içerir. Kullanıcılara otomatik olarak tanınan altı aktivite dahil 150’den fazla spor modu seçeneği sunuyor. Gelişmiş özellikler arasında, kullanıcıların aramaları ellerini kaldırarak ve dokunarak yanıtlamalarına olanak tanıyan Bluetooth® araması9 yer alır. Gümüş Gri veya Obsidyen Siyah çerçeve ve uyumlu kayış seçenekleri ya da Pastel Mor, Koyu Camgöbeği veya Nane Yeşili kayış seçenekleri mevcuttur10.

 

Redmi Buds 5 Pro ile gelişmiş ANC ve gerçekçi ses

Redmi Buds 5 Pro, yerleşik etkileyici ses ve gerçekçi ses için yeni modlarla daha ilgi çekici bir dinleme deneyimi sunuyor. Kulaklıklar ayrıca kablosuz kulaklık iletişimi için önde gelen Bluetooth® codec’i olan LDAC11’i de destekler. 52dB’ye kadar aktif gürültü engelleme (ANC)12 özelliğine sahip Redmi Buds 5 Pro, üç ANC modu, bir AI uyarlamalı mod ve üç ek şeffaflık modu seçeneği sunarak kullanıcıların farklı senaryolarda daha rahat dinleme deneyimleri için modlar arasında makul bir şekilde geçiş yapmasına yardımcı oluyor. .13 Kullanıcılar ayrıca ses deneyimlerini beş farklı EQ profiliyle kişiselleştirebilirler. Redmi Buds 5 Pro, ergonomik kılıfıyla eşleştirildiğinde 10 saate kadar kesintisiz dinleme ve 38 saate kadar kesintisiz kullanım sunuyor.14 Redmi Buds 5 Pro, Gece Yarısı Siyahı, Ayışığı Beyazı ve Aurora Moru renk seçenekleriyle sunuluyor.

 

Redmi Buds 5 ile gelişmiş ses deneyimi

Gelişmiş ses deneyimi sunmak için tasarlanan Redmi Buds 5, geniş bir arka plan gürültüsü aralığını kapsayan üç modla 46dB’ye kadar ANC özelliğine sahiptir. Ek olarak, üç şeffaflık modu15 kullanıcıların istedikleri şeyleri daha fazla, istemediklerini ise daha az duymalarına olanak tanır. Redmi Buds 5, şarj kutusuyla eşleştirildiğinde 10 saate kadar kesintisiz dinlemeyi ve 40 saate kadar kullanımı destekler. 14 Kulaklıkların üç farklı renk seçeneği vardır: Siyah, Beyaz veya Gök Mavisi. Kasa, mat dış yüzeyi ve büyüleyici ışık şeridi tasarımına sahip parlak iç kısmıyla dikkat çekiyor.

Redmi Buds 5 serisi, çeşitli akıllı telefon markalarıyla uyumlu olan Xiaomi Earbuds uygulamasının kullanımını destekliyor. Bu uygulama ile kişiselleştirilmiş gürültü engelleme, akıllı ortama uyarlanabilir gürültü engelleme, özelleştirilmiş EQ ayarı ve yerleşik etkileyici ses gibi genişletilmiş işlevler deneyimlenebiliyor.16

 

Fiyat ve stok durumu17

Redmi Note 13 Pro 5G modeli, 25 Ocak itibarıyla 12GB + 512GB varyantı Geceyarısı Siyahı, Okyanus Mavisi ve Aurora Moru renk seçenekleriyle 21.999 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla satışa sunulacak.

Redmi Note 13 Pro modeli, 25 Ocak itibarıyla Gece Siyahı, Lavanta Moru ve Orman Yeşili renk seçenekleriyle 8GB + 256GB varyantı için 16.499 TL, 12GB + 512GB varyantı için 18.499 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla satışa sunulacak. .

Gece Yarısı Siyahı, Ayışığı Beyazı ve Aurora Moru renk seçenekleri ve 12GB + 512GB varyantı bulunan Redmi Note 13 Pro+ 5G modeli, 10 Şubat itibarıyla 24.999 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla satışa sunulacak.

Redmi Note 13’ün 8GB + 256GB modeli Gece Siyahı, Mint Yeşili, Buz Mavisi ve Okyanus Mavisi renk seçenekleriyle 10 Şubat itibarıyla 11.999 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla satışa sunulacak.

Redmi Watch 4, Gümüş Gri, Obsidyen Siyah ve uyumlu kayış seçenekleriyle bugün 3.299 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla satışa sunuluyor.

Redmi Buds 5 Pro, Gece Siyahı, Ayışığı Beyazı ve Mor renk seçenekleriyle bugün 1.949 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla satışa sunuldu.

Redmi Buds 5, Siyah, Beyaz ve Gök Mavisi renk seçenekleriyle bugün 1.099 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla satışa sunuluyor.

 

 

Redmi Note 13 Serisi Özelliklerine Hızlı Bakış

 

Profesyonel Modeller:

 

 

Redmi Not 13 Pro+ 5G

Redmi Not 13 Pro 5G

Redmi Not 13 Pro

Tasarım

• Renkler: Gece Yarısı Siyahı, Ayışığı Beyazı, Aurora Moru

• Boyutlar: 161,4 mm x 74,2 mm x 8,9 mm19

• Ağırlık: 204,5 g19

• IP682

• Renkler: Gece Yarısı Siyahı, Okyanus Mavisi, Aurora Moru

• Boyutlar: 161,15 mm x 74,24 mm x 7,98 mm19

• Yük: 187 g19

• IP543

• Renkler: Gece Yarısı Siyahı, Lavanta Moru, Orman Yeşili

• Boyutlar: 161,1 mm x 74,95 mm x 7,98 mm19

• Yük: 188 g19

• IP543

Kamera

• 200 MP ana kamera

-f/1.65

– OIS

• 8 MP ultra geniş açılı kamera

-f/2.2

• 2MP Makro kamera

-f/2.4

• 16MP ön kamera

• 200MP ana kamera

-f/1.65

-OIS

• 8 MP ultra geniş açılı kamera

-f/2.2

• 2MP Makro kamera

-f/2.4

• 16MP ön kamera

• 200MP ana kamera

-f/1.65

– OIS

• 8 MP ultra geniş açılı kamera

-f/2.2

• 2MP Makro kamera

-f/2.4

• 16MP ön kamera

Ekran

• 6,67 inç CrystalRes AMOLED ekran

– Yenileme hızı: 120 Hz’ye kadar

– Parlaklık: 1800 nit en yüksek parlaklık

– Çözünürlük: 2712 x 1220 (1,5K çözünürlük)

– Corning® Gorilla® Glass Victus®

– Dolby Vision® desteği

– TÜV Rheinland sertifikaları: Sirkadiyen Dostu, Titreşimsiz, Düşük Mavi Işık

• 6,67 inç CrystalRes AMOLED ekran

– Yenileme hızı: 120 Hz’ye kadar

– Parlaklık: 1800 nit en yüksek parlaklık

– Çözünürlük: 2712 x 1220 (1,5K çözünürlük)

– Corning® Gorilla® Glass Victus®

– Dolby Vision® desteği

– TÜV Rheinland sertifikaları: Sirkadiyen Dostu, Titreşimsiz, Düşük Mavi Işık

• 6,67 inç AMOLED ekran

– Yenileme hızı: 120 Hz’ye kadar

– Parlaklık: 1300 nit en yüksek parlaklık

– Çözünürlük: 2400×1080

– Corning® Gorilla® Glass 5

– TÜV Rheinland sertifikaları: Sirkadiyen Dostu, Titreşimsiz, Düşük Mavi Işık

Verim

• MediaTek Boyut 7200-Ultra

– 4nm üretim süreci

– İşlemci: 2,8 Ghz’e kadar 8 çekirdekli işlemci

• LPDDR5 + UFS3.1

– 8GB+256GB, 12GB+512GB20

 

• Snapdragon® 7s Gen 2

– 4nm üretim süreci

– İşlemci: 2,4 Ghz’e kadar 8 çekirdekli işlemci

• LPDDR4X + UFS 2.2

– 8GB+256GB, 12GB+512GB20

 

• MediaTek Helio G99-Ultra

– 6nm üretim süreci

– İşlemci: 2,2 Ghz’e kadar 8 çekirdekli işlemci

• LPDDR4X + UFS 2.2

– 8GB+256GB, 12GB+512GB20

– 1TB21’e kadar genişletilebilir depolama

Pil ve Şarj Cihazı

• 5.000 mAh (tip) pil5

• 120W HyperCharge

• Kutuya 120W şarj cihazı dahildir4

• USB-C

• 5.100 mAh (tip) pil5

• 67W turbo şarjı

• Kutuya 67W şarj cihazı dahildir4

• USB-C

• 5.000 mAh (tip) pil5

• 67W turbo şarjı

• Kutuya 67W şarj cihazı dahildir4

• USB-C

Ses

• Çift hoparlör

• Dolby Atmos®

• 3,5 mm kulaklık girişi

• Çift hoparlör

• Dolby Atmos®

• 3,5 mm kulaklık girişi

• Çift hoparlör

• Dolby Atmos®

Güvenlik

• Ekran içi parmak izi sensörü

• AI Yüz Tanıma Kilidi

• Ekran içi parmak izi sensörü

• AI Yüz Tanıma Kilidi

• Ekran içi parmak izi sensörü

• AI Yüz Tanıma Kilidi

Bağlantı özellikleri

• Çift SIM (nano SIM + nano SIM veya nano SIM + eSIM)

• Wi-Fi 6

• Bluetooth 5.3

• NFC desteği

• IR Blaster

• Frekanslar

– 2G: GSM: 850 900 1800 1900 MHz

-3G: WCDMA:1/2/4/5/6/8/19

-4G: LTE FDD:1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/32/66

– 4G: LTE TDD:38/40/41

– 5G: n1/3/5/7/8/20/28/38/40/41/66/77/78

• Çift SIM (nano SIM + nano SIM veya nano SIM + eSIM)

• Wi-Fi 2,4 GHz, 5 GHz

• Bluetooth 5.2

• NFC desteği

• IR Blaster

• Frekanslar

– 2G: GSM: 850 900 1800 1900 MHz

-3G: WCDMA:1/2/4/5/6/8/19

-4G: LTE FDD:1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/32/66

– 4G: LTE TDD:38/40/41

– 5G: n1/3/5/7/8/20/28/38/40/41/66/77/78

• SIM 1 + Hibrit (SIM veya microSD)

• Wi-Fi 2,4 GHz, 5 GHz

• Bluetooth 5.2

• NFC desteği

• IR Blaster

• Frekanslar

– 2G: GSM: 850 900 1800 1900 MHz

-3G: WCDMA: 1/2/4/5/6/8/19

– 4G: LTE FDD: 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/66

– 4G: LTE TDD: 38/40/41

 

 

 

 

Temel model:

 

 

Redmi Not 13

Tasarım

• Renkler: Gece Yarısı Siyahı, Nane Yeşili, Buz Mavisi, Okyanus Gün Batımı18

• Boyutlar: 162,24 mm x 75,55 mm x 7,97 mm19

• Yük: 188,5 g19

• IP543

Kamera

• 108MP ana kamera

-f/1.75

• 8MP ultra geniş açılı kamera

-f/2.2

• 2MP Makro kamera

-f/2.4

16MP ön kamera

Ekran

• 6,67 inç AMOLED ekran

– Yenileme hızı: 120 Hz’ye kadar

– Parlaklık: 1800 nit en yüksek parlaklık

– Kontrast oranı: 5.000.000:1

– Çözünürlük: 2400×1080

– Corning® Gorilla® Glass 3

– TÜV Rheinland sertifikaları: Sirkadiyen Dostu, Titreşimsiz, Düşük Mavi Işık

Verim

• Snapdragon® 685

– 6nm üretim süreci

– İşlemci: 2,8 Ghz’e kadar 8 çekirdekli işlemci

• LPDDR4X + UFS 2.2

– 6GB+128GB, 8GB+128GB, 8GB+256GB20

– 1TB21’e kadar genişletilebilir depolama

Pil ve Şarj Cihazı

• 5.000 mAh (tip) pil5

• 33W hızlı şarj

• Kutuya 33W şarj cihazı dahildir4

• USB-C

Ses

• 3,5 mm kulaklık girişi

• Çift hoparlör

• Dolby Atmos®

Güvenlik

• Ekran içi parmak izi sensörü

• AI Yüz Tanıma Kilidi

Bağlantı özellikleri

• SIM 1 + Hibrit (SIM veya microSD)

• Wi-Fi 2,4 GHz, 5 GHz

• Bluetooth 5.1

• NFC desteği22

• IR Blaster

• Frekanslar

– 2G: GSM: 850 900 1800 1900 MHz

-3G: WCDMA: 1/2/4/5/6/8/1923

– 4G: LTE FDD: 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/6623

– 4G: LTE TDD: 38/40/41

 

Sorumluluk reddi beyanı

1 Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro ve Redmi Note 13’te bulunan ekran içi parmak izi sensörü.

2 IP68 toz ve suya dayanıklılık özelliğine sahip cihazın, normal kullanım koşullarına uymayan bazı laboratuvar koşullarında suya ve toza karşı dayanıklı olduğu onaylanmıştır. Garanti, test koşulları dışındaki koşullardan kaynaklanan sıvı hasarlarını kapsamaz. Daha fazla bilgi için lütfen Xiaomi’nin resmi web sitesine bakın.

3 IP54 cihazının, normal kullanım koşullarına uymayan belirli laboratuvar koşullarında toza ve su sıçramasına karşı dayanıklı olduğu test edilmiştir. Garanti, test koşulları dışındaki koşullardan kaynaklanan sıvı hasarlarını kapsamaz. Daha fazla bilgi için lütfen Xiaomi’nin resmi web sitesine bakın.

4 Kutuya şarj cihazının dahil olup olmadığı pazara göre değişiklik gösterebilir.

5 mAh cinsinden değer, pil kapasitesinin tipik maliyetini temsil eder.

6 Xiaomi Dahili Laboratuvarlarından elde edilen bilgiler. Gerçek sonuçlar farklılık gösterebilir.

7 Cihaz açıldıktan sonra tüm gün kalp atış hızı takibi için gün boyunca belirli bir frekansta kalp atış hızını izleyecektir. İzleme sıklığı ve prensibi hakkında daha fazla ayrıntı için lütfen uygulamadaki açıklamaya bakın.

8 Bu çalışma ve özellikleri, tıbbi amaçlarla herhangi bir hastalığı tahmin etmek, teşhis etmek, önlemek veya tedavi etmek için tasarlanmamıştır.

9 Saat akıllı telefonun Bluetooth® özelliğine bağlı tutulmalıdır. Üçüncü taraf uygulamalardan yapılan sesli aramalar şu anda desteklenmemektedir.

10 Kayışların rengi farklı pazarlara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

11 Uyumlu AndroidTM OS akıllı telefonlarda LDAC’nin doğru bit hızı seçimiyle etkinleştirildiğinden ve etkileyici sesin kapalı olduğundan emin olun. LDAC ses codec bileşeninin ve etkileyici sesin kullanımı birbirini dışlar.

12 Aktif gürültü engelleme testi bilgileri Çin Ulusal Metroloji Enstitüsü tarafından sağlanmıştır. Eser, belirli bir frekans aralığında 52dB ANC derinliğine ve makul bir derinlik aralığında 4kHz’e aynı anda ulaşmaz. Testler ayrı ayrı yapıldı. Gerçek sonuçlar kullanıma bağlı olarak değişebilir.

13 ANC ve şeffaflık modu ayarları yalnızca Xiaomi Earbuds uygulamasında mevcuttur.

14 Pil seviyesi %100’de, kulaklık ses seviyesi %50’ye ayarlı, AAC ve ANC özellikli Bluetooth kodlama modu, şeffaflık modu ve etkileyici ses kapalı. Üretici tarafından gerçekleştirilen pil ömrü testi; Test bilgileri gerçek hayattaki senaryoların simülasyonuna dayanmaktadır. Gerçek sonuçlar, ürün yazılımı güncellemelerine, kullanım koşullarına, şarj düzeyine ve çevresel faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

15 Çin Ulusal Metroloji Enstitüsü tarafından sağlanan gürültü giderme derinliği testi verileri. Ürün yalnızca belirli bir frekans aralığında 46dB ANC derinliğine ulaşmaktadır. Gerçek sonuçlar kullanım koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

16 Redmi Buds 5 Serisinin farklı modellerinde işlevler farklılık gösterebilir. Desteklenen işlevler için lütfen kulaklık modeline bakın. Android 6.0 ve üzeri kullanıcılar uygulamaya Google Play üzerinden erişebilirler. iOS 14.0 ve sonraki sürüm kullanıcıları uygulamaya iOS App Store’dan erişebilir. Android ve iOS cihazlar için lütfen uygulamayı sırasıyla 1.16.0i ve 1.6.0 sürümlerine güncelleyin. Xiaomi/Redmi/POCO akıllı telefon/tablet modelleri, Bluetooth® ayarlarında yukarıdaki işlevlerden yalnızca bazılarını destekleyebilir. Ayrıntılar için lütfen gerçek sanat eserine bakın.

17 Fiyatlar KDV, vergiler ve diğer faktörlerden dolayı pazarlara göre değişiklik gösterebilir.

18 Belirli renk seçenekleri pazara göre değişiklik gösterebilir.

19 Ürünler arasındaki gerçek ölçümler farklılık gösterebilir. Tüm özellikler fiili çalışmaya bağlıdır.

20 Kullanılabilir depolama alanı ve bellek, işletim sisteminin ve cihaza önceden yüklenmiş yazılımın depolanması nedeniyle toplam bellekten daha azdır.

21 Bellek kartlarının gerçek desteği ve uyumluluğu üreticilere göre değişiklik gösterebilir.

22 NFC’nin kullanılabilirliği pazara göre değişebilir.

23 Belirli frekansların kullanılabilirliği pazara göre değişiklik gösterebilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort