Teknoloji

Ford E-Transit Kurye Tanıtıldı: İşte Özellikleri

Amerikan otomotiv devi Ford’un Türkiye ayağı Ford Otosan, yeni hafif ticari otomobil” E-Transit KuryeAdından da anlaşılacağı gibi, tamamen elektrikli otomobil, hem tasarım hem de teknik detaylar açısından şimdiye kadar tanıştığımız hiçbir Transit Courier’den farklı.

Ford E-Transit Courier oldukça geniş bir ızgaranın içine ve etrafına yerleştirilmiş. bölünmüş far tasarımı mal sahibi. Ayrıca kaputta LED şerit aydınlatmayı gördüğümüz otomobil, yerden yüksek yapısıyla dikkat çekecek gibi görünüyor. Ford E-Transit Courier’in arka kısmında dikey olarak yerleştirilmiş aydınlatmalar ile oldukça basit bir tasarımkarşılaşıyoruz.

Ford E-Transit Kurye Tanıtımı

Ford’un yeni hafif ticari aracı tahmin edilebileceği gibi yük taşıma odaklı bir araç. Yapılan açıklamalarda aracın temel taşınabilir yük uzunluğunun 1.62 metre olduğu belirtildi. Ancak tüketiciler bu araçta 2,66 metreye kadar yük taşıyabilecek. Bu kapasite isteğe bağlıdır Yükleme bölmesiBu bölme, yolcu koltuğunu katlayarak ön ve arkayı birleştiren bir kılıftan oluşacaktır.

E-Transit Kurye hafif ticari olmakla birlikte, oldukça iç modern bir araba . Tamamen dijital 12 inç ekrana sahip olan otomobil, orta konsolda geniş bir bilgi-eğlence ekranına ev sahipliği yapıyor. Bu ekran da 12 inç boyutu Sync 4 sistemi ile çalışır. Vites topuzunun araçta yer almaması da iç tasarım detayları arasında yer alıyor.

Ford E-Transit Courier, 2024 yılı sonunda seri üretime başlayacak. Durum böyle olunca şirket, motor özellikleri Tüm detayları açıklamadı. Ama bilgimiz çok az. Bu kapsamda Ford’un elektrikli hafif ticari aracı 100 kW kapasiteli bir motora sahip olacak. DC hızlı şarj tabanıyla gelecek otomobil, yüzde 10-80 şarj aralığını kapsayacak. 35 dakika kısa sürede tamamlanacaktır. Rezidansta prizlerle de şarj edilebilen Ford E-Transit Courier, yaklaşık 6 saatte tam şarj imkanı sunacak.

Aracın seri üretime geçmesine bir yıldan fazla zaman olduğu için fiyat noktasında bir şey yok. Biz bilmiyoruz . Türk mühendisleri tarafından tasarlanan elektrikli hafif ticari araç, Ford Otosan’ın Romanya’daki fabrikasında üretilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu